93 20 80 60

info@fleksjob.dk

Bliv medlem

Velkommen til vores webshop. Klik her og se hvilke fordele du får som medlem. Vælg det medlemskab der passer bedst til dig. Ud over en bekræftelse af dit medlemskab vil du inden for 30 dage modtage en mail fra rabatportalen VISMA LogBuy, der giver dig eksklusiv adgang til flere end 2.800 rabatter. Adgangen er inkluderet i dit medlemskab.

Vil du købe et erhvervsmedlemskab? Kontakt os for dialog: tlf. 93 20 80 60 – info@fleksjob.dk.

Derfor skal du blive medlem
Et medlem har sat disse ord på sit medlemskab:

“Det giver tryghed at vide at der sidder mennesker klar til at støtte og rådgive. Det giver tryghed at vide at nogen har fingeren på pulsen hele tiden, og arbejder på at forbedrer vores vilkår. Det giver tryghed at vide at der sidder mennesker klar til at træde til som bisidder hvis der bliver behov for det. Det giver tryghed at vide at vi alle er i den samme skuffe og derfor bliver forstået”.

Vi vil også gerne skabe værdi for dig!

Dit medlemskab
Et medlemskab gælder 1 år og bliver automatisk fornyet med mindre du opsiger det.
Hvis du ønsker at opsige medlemskabet, så skal du huske at gøre det senest 1 måned inden medlemsperiodens udløb. Du kan opsige dit medlemskab under “Min konto” eller ved at sende en mail til info@fleksjob.dk. Derefter udløber medlemskabet ved udgangen af den betalte medlemsperiode. Husk at medlemskabet er personligt og ikke må deles med andre. Klik her hvis du vil læse mere om vores handelsbetingelser.

TUSIND TAK for din opbakning og velkommen i fællesskabet!