93 20 80 60

info@fleksjob.dk

Vores salgsbetingelser

Vi gør alt hvad vi kan for at din købsoplevelse på fleksjob.dk bliver så god som muligt. Her kan du læse om vores salgsbetingelser:

GENERELT

Fleksjob.dk er hjemmesiden for Landsforeningen Fleksjob. Vi er en non-profit interesseorganisation, der kæmper for de mere end 100.000 mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. I vores webshop på fleksjob.dk har du bl.a. mulighed for at købe et medlemskab. 

MEDLEMSKAB

Et medlemskab hos Landsforeningen Fleksjob betales forud årligt og fornyes automatisk, indtil du vælger at opsige det. Når du tegner et abonnement, accepterer du samtidig, at Landsforeningen Fleksjob hvert år trækker et beløb svarende til prisen for det valgte medlemskab fra den betalingsmetode, som du benyttede ved den oprindelige oprettelse af medlemskabet.

Vilkår og priser kan ændres løbende. Ændringer i priser vil dog altid ske med minimum 30 dages varsel og meddeles vores medlemmer pr. mail eller på fleksjob.dk.

14 DAGES FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du tegner et medlemskab. Det betyder, at vi returnerer det betalte beløb, hvis du vælger at opsige dit medlemskab inden for de første 14 dage. 

OPSIGELSE AF ABONNEMENT

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement, der efterfølgende udløber ved udgangen af den betalte medlemsperiode.

Du kan opsige dit medlemskab ved at sende opsigelsen til os: info@fleksjob.dk. Eller du kan logge ind på “Min konto” på fleksjob.dk og opsige medlemskabet. 

Du vil efterfølgende modtage en bekræftelse på den mail, som du brugte til at registrere dit medlemskab.

BETALING

Du kan benytte VISA/Dankort til betaling. 

DATAANSVARLIG FOR PERSONOPLYSNINGER

Landsforeningen Fleksjob er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil have oplysninger om f.eks. beskyttelse af personoplysninger. Du kan kontakte os på mail: info@fleksjob.dk. 

Senest opdateret den 1. september 2021.

Landsforeningen Fleksjob
Energivej 3
4180 Sorø
Mail: info@fleksjob.dk.